facebook nu sterge conturile definitiv

Stupoare! Acum 2 luni de zile mi-am dezactivat contul de facebook,  după cum mai citisem, mă aşteptam ca după 2 săptămâni să mi se şteargă tot istoricul de pe  Fb.

Ieri, curioasă fiind, m-am logat cu contul de e-mail şi surpriză: Bine ai revenit pe facebook! a fost mesajul de întâmpinare. Şi totul este neatins, tot ce am mişcat pe FB, din 2010 încoace, de la poze, link-uri, like-uri etc.

După ce mi-am activat timeline-ul şi am văzut că pagina nu mai poate reveni la stilul anterior, pe deasupra, pozele pe care odată le-am şters, ele sunt tot afişate, m-am înfuriat şi într-un exces de zel mi-am dezactivat contul. Să torni totul din casă, fară ca cineva să-ţi solicite, e cam deplasant. Bunicii se temeau că sunt spionaţi/  ascultaţi etc. iar acuma, noi, de bună voie şi nesiliţi de nimeni ne afişăm în toată splendoarea! :)

PS: pentru cei care caută:

Cum se dezactivează contul de facebook

1. Sus în dreapta este o săgeată mică, acolo găseşti “Setarile contului”

2. În stanga, vei vedea un buton “Securitate” pe care dai click.

3.  Jos scrie: Dezactivaţi contul.

Inteligent ar fi ca înainte de a dezactiva contul să ştergeţi toate pozele pe care le aveţi, pentru că deşi contul apare inactiv, pozele rămân şi pot apărea pe google image.

 

Cineva a căutat: am sters facebook definitiv cum activez? – pur şi simplu te loghezi din nou pe facebook cu e-mail şi parola şi totul vei găsi exact aşa cum l-ai lăsat :)

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *