metoda de ieşire din “graţiile” akismet

Cred că am găsit metoda de ieşire din “graţiile” akismet! Pe toate blogurile, care au platforma wordpress, comentariile mele ajung în spam. Deşi foarte multe persoane au bifat NON SPAM comentariilor mele (mulţumesc încă o data tuturor!) noile comentarii  tot ajung blocate de akismet.

M-am bucurat să aflu că pot trimite o solicitare celor de la akismet, prin care să spun că sunt o persoană obişnuită şi am ajuns din greşeală în data lor de bază. În câteva zile/ o săptămână voi fi eliberată :D

UPDATE: Sunt surprinsă de cât de prompţi au fost!!! Pe la ora 9 le-am trimis sesizarea şi la ora 15 am primit răspunsul lor:

Hi,
Sorry for that – I believe it is fixed for you now.


Mark 

Pe blogurile straine citisem că poate dura câteva zile chiar şi o săptămână.

Bine că am scăpat de pe lista akismet, era deja foarte frustrant pentru mine. Pur şi simplu nu mai îmi venea să scriu comentarii pe site-urile cu wordpress. Bine că s-a rezolvat!

Dacă i se întâmplă cuiva să ajungă din greşeală în graţiile akismet trebuie să acceseze pagina lor de contact akismet.com/contact să bifeze căsuţa I Think Akismet is catching my comments by mistake şi să completeze formularul.

Ps. Dacă nu îţi apare casuţa Please tell us more asemenea imaginii de mai jos, fă clic pe butonul Search din pagina lor.

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

2 thoughts on “metoda de ieşire din “graţiile” akismet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *