revenire în forță :)

Nu am mai postat noutăți de ceva timp. Faptul că am început munca serioasă (o muncă de chinez bătrân :)) timpul mi-a devenit și mai limitat și nu mai reușeam să fac față. La un moment dat am intrat într-o oboseală cronică și m-am detașat de tot ce ține online.

În acest timp mi-a fost foarte dor de blog și mi-ar fi plăcut enorm de mult să actualizez activitățile pe care le-am făcut în această perioadă împreună cu fetița mea.

De asemenea, trebuie să găsesc o soluție pentru pozele care urmează să le pun pe blog. Editarea lor a început să mă descurajeze și să mă facă să-mi pierd motivația de a continua activitatea pe blog. Aparatul foto scoate poze uriașe, care ocupă foarte mult spațiu, și-mi este practic imposibil să le urc pe blog fără a trece prin procedeul de editare. Iar cu acest procedeu pierd un timp destul de considerabil. Prima soluție la care m-am gândit ar fi să caut vreun program care să redimensioneze toate pozele deodată…

Până când mă voi hătărî cum voi face aș vrea să aduc în atenția voastră două subiecte care, cel puțin pe mine, mă înverșunează tare mult.

Primul subiect ar fi câteva observații în ceea ce privește ”Educația cu nuiaua’‘ iar al doilea subiect este mai de actualitate, este vorba despre Halloween și cum am fost părtașa la această sărbătoare fără ca sufletul meu să-și dorească asta.

Mi-ar plăcea atât de mult să citesc și alte păreri despre aceste subiecte. Atât pro cât și contra.

Până atunci va las cu bine :)

Melly

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

3 thoughts on “revenire în forță :)

  1. bine-ai revenit
    si eu am lipsit de pe net din august,dar din motive personale
    sincer, a fost ca o detoxifiere cat am stat departe de net :D
    asteptam cu drag articolele tale in masura in care iti vei face timp sa ne impartasesti minunatele activitati cu buburuza ta :)

  2. Daaa! Frumos ai spus, la fel simt si eu, ca o detoxifiere, mai ales ca la mine absenta a durat 4 luni de zile … adevarul este ca, fugitiv, am continuat sa urmaresc blogurile la care sunt abonata:) chiar daca nu am lasat comentarii…

    Sper ca ai fost bine.. si eu ma bucur foarte mult ca si tu te-ai reintors in online!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *