Talk Fusion – produse profesionale pentru video comunicare

Ai auzit de noua modalitate de comunicare Talk Fusion?

Zilele trecute am primit o invitaţie de la Călina Popa, de a participa la o conferinţă online în care se vorbea despre produsele Talk Fusion.

Talk Fusion este o companie înfiinţată în 2007 cu sedii în USA, Mumbai, Florida şi India. Printre companiile care folosesc Talk Fusion se enumeră: Mercedes, NCL, MAKE A WISH, Applebees, Ideal Image, Sweetbay, Casa Latino etc.

Aceste produse modifică modalităţile de comunicare în lume.

Produsele Video Talk Fusion:

Talk Fusion oferă 8 produse profesionale pentru video comunicare:

1. Video – email
2. Video – conferinţă (video conference)
3. Transmitere în direct (live broadcasting)
4. Acces la reţelele de socializare (fusion wall)
5. Distribuţie video (video-share)
6. Video – blog (pagină personală online în format video)
7. E-suscription (fişă de abonare clienţi)
8. Auto-responder (răspuns automat)

Talk Fusion este o altă dimensiune de comunicare şi posibilitatea de a ţine legătura cu familia şi cu prietenii.

Cu Video – email nu mai pierzi timp să scri e-mailuri lungi scrise de mână, în mai puţin de 60 de secunde, ci pur şi simplu transmiţi ce ai de spus printr-o înregistrare video. Poţi creea un video-email fantastic (are 400 templeate – şabloane standard gata făcute), şi îl poţi trimite oricui şi oriunde în lume. Şabloanele sunt ideale pentru uz personal dar şi pentru afacerea ta.
Te întâlneşti faţă în faţă cu colegi, parteneri de afaceri sau cumpărătorii tăi din întreaga lume, indiferent unde s-ar afla ei. Poţi ţine cursuri, seminarii cu ajutorul programului de videoconferinţă. Oricând şi de oriunde poţi să participi sau să conduci o conferinţă din orice punct al lumii, putând participa un număr nelimitat de persoane, îşi poţi împărţi monitorul, clipuri înregistrate anterior, etc.

Alătură-te unei soluţii de generaii noi în videocomunicare, la Fusionwall. Poţi prezenta produsele firmei tale tuturor, fără restricţii.
Cu ajutorul sistemului video share, poţi trimite foarte uşor videourile tale oricui la peste 200 de reţele sociale. Cu un clic eşti acolo oriunde.
Cu Video blog îţi faci cunoscut produsul sau serviciile tale în întreaga lume sau spuneţi părerea cu ajutorul programului video blog. De ce să îţi scri ideile dacă pur şi simplu le poţi spune.

Doreşti să îţi extinzi afacerea? Talk Fusion te ajută să obţi clienţi care vor veni la tine, foloseşte e-subscription form -serviciile fişei de înscriere. Cei interesaţi se vor înregistra pe pagina ta web, astfel obţinând adresa lor de email.

Fă un pas imens într-o altă dimensiune şi schimbăţi modul de comunicare. Pachetul video talk fusion oferă 8 produse profesionale pentru video comunicare.

Dacă eşti interesat de acest produs sau de oportunitatea de afacere te rog să o contactezi pe Doina Blaga, Telefon de contact 0757574503 (cosmote), 0758618594 (orange)
ID de mess: doina_blaga; e-mail doina_blaga@yahoo.com
ID de skype: doinablaga.

Vezi: Prezentarea video Talk Fusion

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

One thought on “Talk Fusion – produse profesionale pentru video comunicare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *