Numaratoare cu cilindri si incastru

Nu poţi să rămîi insensibil când auzi despre copii cu nevoi speciale. Urmând exemplul Antoanetei şi al Cameliei mă încriu şi eu în concursul demarat de Sabina pe facebook, în grupul învăţ acasă.  Dacă am şansa să câştig, aş dori să donez jucăria Centrului de recuperare la care este tratata Cati.

Am ales o Numaratoare cu cilindri si incastru. Cu ajutorul ei copilaşi pot învăţa culorile, cifrele şi pe urmă noţiunea de numărare.

Şi o Măsuţă interactivă Butterfly. Am înţeles că la centru au nevoie de jucării pentru bebeluşi, jucării care să stimuleze copii… iar culorile, luminiţele şi un fundal sonor plăcut sunt excelente. Masuta are cantece, rime, ritmuri de dans, sunete produse de diverse animale si instrumente muzicale.

Cât de minunat ar fi să fie aşa de simplu şi să câştig!

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

8 thoughts on “Numaratoare cu cilindri si incastru

  1. Multumim o tona pentru implicare. Prima jucarie imi facea si mie cu ochiul, pentru S.- desi cred ca ar merge de la o varsta ceva mai mica. iar Cati a primit recent o masuta asemanatoare pe care eu o ador!

    1. Copii aceştia cu nevoi sunt atât de speciali, mă emoţionază foarte mult. Mi-ar fi plăcut enorm să pot contribui mai mult. Aş fi donat şi eu jucări, dar majoritatea deja sunt stricate pentru ca nu am investit foarte mult in jucariile rezistente, de firma. Mi-a rămas doar o minge cântăreaţă, dar încă se joaca fetita cu ea, repetăm formele geometrice. Peste cateva luni va deveni o simplă minge de bebe şi atunci, cu drag ţi-aş trimite-o ca să o duci centrului.

    1. Da, e minunat! Sunt sigura că ne vom strânge mai multe. Iar daca concursul “e pe bune”, poate reuşim să aducem o mică bucurie unor copilaşi nevoiaşi.

    1. Eu îţi mulţumesc Camelia! pentru că la tine am văzut prima dată iniţiativa şi gestul tău de a te alătura Antoanetei m-a surprins în mod atât de plăcut…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *