Colecţie de jucării HomeMade

Buburuză din ciucure de aţă

Am vrut să fac mai multe astfel de buburuze şi să le pun în pinată alături de ciocolatele în formă de buburuze. Deşi este foarte simplu de realizat eu am reuşit să fac doar una. Aceasta e:

 

Am tăiat două discuri din carton, am înfăşurat aţă printre discuri (pentru uşurinţă am unit 5 fire de aţă de lungimea unei jumătate de metru). După ce am terminat de înfăşurat aţa pe disc, între cele două discuri am început să tai aţa cu foarfeca. Am deplasat uşor discurile, atât căt să pot lega cu o aţă în mijlocul format de discuri. După ce se îndepărtează discurile se obţine un ciucure. Etapele parcurse se pot observa în imaginea alăturată:

Pentru că ador jucăriile facute în casă doresc cu aceast prijej să deschid o coleţie de linkuri spre bloguri şi site-uri care oferă tutoriale spre diferite jucări homemade. Dacă aveţi o astfel de postare (jucarii croşetate, tricotate, din materiale de fetru, din materiale reciclabile etc.) vă invit să o adăugaţi în colecţia de mai jos.

Ps. Dacă doriţi să preluaţi colecţia şi pe blogurile voastre, trebuie sa copiati unul dintre codurile din acest fişer txt: cod colectia Jucarii HomeMade.txt (din nefericire nu am cont platit pe inlinkz iar pentru că doresc  să dau mai departe această colecţie m-am gândit la varianta de a copia codurile intr-un fişer txt. Dacă reuşeşti să pui colecţia într-o postare pe blogul tău te rog scrie-mi un comentariu).

Update: Bloguri care găzduiesc colecţia:

1. Alexa (kidsplusactivities.blogspot.ro)

2. Antoaneta (piticidarvoinici.wordpress.com)
Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

19 thoughts on “Colecţie de jucării HomeMade

 1. Câtă ingeniozitate! Minunate! La un ghemotoc din acesta, dacă se prind două urechiuşe şi se lipeşte un năsturaş drep botiuc, iese un cap de iepuraş minunat!Iar dacă se lipeşte un al doilea ghemotoc şi i se ataşează codiţă, este chiar un iepuraş întreg!

 2. Foarte draguta a iesit buburuza. Dupa aceasta metoda eu am facut un puisor :) Imi place colectia si sper sa se adune multe linkuri, sa avem inspiratie :)

 3. @Dna. Aurora Georgescu va multumesc pentru idee, voi incerca sa fac si un iepuras :)

  @Roxana, as vrea sa fac si eu puisori si sa-i aşez in jumatati de coaja de ouă…

  @pitici, dar voinici, iti multumesc frumos pentru sustinere! Sper sa poti prelua codul ca sa apara colectia si pe blogul tau (am pus un fiser txt, deschide-l si al doilea cod ar trebui sa functioneze pe wordpress).

  @casadincamp, multumesc! Aveti si voi o multime de idei frumoase de jucarii facute in casa, cand ai timp poate le adaugi in colectie…

 4. e super faina ideea! o sa pozez si eu niste jucarii facute de noi si o sa caut pe blog sa vad ce avem deja pe tema. e un adevarat “magazin” de jucarii hand-made!

 5. revin: e asa de faina ideea sa poti gasi intr-un loc muulte idei de jucarii!! oare as putea prelua pe blog colectia? link la ea am pus si mai pun peste tot unde apuc.. felicitari inca o data, abia astept sa vad o suta de jucarii in colectie:)

 6. OK, le-am pus si eu pe blog! Oare cind da cineva `add your link” se adauga automat pe ambele pagini? marturisesc ca la chestiile astea tehnice nu ma pricep..

 7. Da, Alexa… cand cineva adauga o postare noua apare in ambele colecti si inca pe toate blogurile care isi pun colectia, asa este facut scriptul inlinkz sa functioneze. E mai mult decat genial!

 8. Multumesc, Adriana! Si voi aveti o multime de jucarii facute, cum iti permite timpul adauga-le sa se inspire si altii din maiestria ta ;)

  1. Multumesc frumos, Anca! Mereu ai fost deschisa colectiilor… Eu cred ca aceste colectii sunt o sursa de inspiratie ca o mina de aur :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *