jucării din lemn

Ştiam că fetiţei îi va plăcea foarte mult setul cu ursuleţi de îmbrăcat, mi-ar fi plăcut foarte mult să găsesc toată familia de ursuleţi, dar nu au mai avut aşa că am ales această pereche de pe site-ul bebelogic.ro

 

 

– exact cum intuisem, mămăruţei i-au plăcut tare mult… i-am aliniat într-o horă şi am cântat Alunelul, hai la joc :)

– cu ei putem învăţa şi mai bine despre emoţii, deoarece fiecare ursuleţ are altă expresivitate

 

Iniţial am rămas foarte surprinsă de fineţea culorilor, chiar am crezut că sunt pictaţi… dar din greşeală fetiţa a vărsat apă şi câteva piese s-au udat, astfel am observat că desenul e doar o folie lipită.

Pe site au atât de multe jucării frumoase încât cu greu am mai putut alege încă 3 jucării. Aşa că am ales un puzzle foarte frumos cu o albinuţă

 

– un puzzle elefant cu cifre pe verso şi litere  pe faţă

 

 

– şi un ceas incastru

 

 

Update: mai avem de la Julia Toys cuburi de dimensiuni mari care-i plac nespus de mult mămăruţei, construieşte cu ele casuţe şi un drum pentru maşinuţe :)

 

Tot de la Julia Toys avem şi acest şarpe din lemn, pe o parte are litere mici iar pe cealaltă parte are literele mari. Acest şarpe ne-a ajutat mai ales în perioada în care învăţa culorile, dar a repetat şi literele cu ajutoru lui; plus că aceste jucării sunt excelente în dezvoltarea motricităţii, în acest caz a ceea grosiere.

Iar primele cuburi pe care le-a primit înca de când era bebe  şi care îi sunt acuma si de mai mare folos sunt acestea:

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

6 thoughts on “jucării din lemn

 1. Melly,jucariile de lemn sunt fascinante!Cel mai mult mi-au placut puzzle-urile de lemn cu cifre sau litere.
  Noi avem ceva asemanator cu ursuletii dar e doar o printesa.Si mai avem incastru de formulat cuvinte.Asta imi place cel mai mult.Tablitele contin cuvinte pe ambele fete.

  1. Da! Adela, mai avem un puzzle în formă de şarpe luat de la julia toys care tare mult i-a placut, de fapt si acuma ii place numai că trebuie tot timpul să-i rotesc jucariile :)

  1. Laura, acesta e facut in Romania…
   Si al vostru e superb! Pare pictat manual, acesta are lipita o folie, iar daca atinge apa se dezlipeste :( imi place mult al vostru.

 2. Aseara le-am scos si eu .Si noi le rotim.Acum ca merg la scoala parca vor mai mult sa se joace cu papusi si jucarii decat cu puzzle-uri!

  1. Adela, dragele de ele! Oricum aveti un sistem educational asa de frumos… ma refer in sensul ca pentru acasa nu au tone de teme si se mai pot juca..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *