Păpuşa Ioana, 256 funcţii

De mai bine de 1 an de zile caut o păpuşă pentru fetiţa mea. În mai puţin de o săptămână împlineşte 3 anişori. Până la urmă am ales păpuşa Ioana, am văzut-o şi în Real, am studiat-o şi mi s-a părut ok. Doream păpuşa Ioana la şcoală. Până la urmă am cumpărat-o de pe internet. Parcă şi în Real păpuşa costa tot 269 lei. Pentru că am găsit-o la reducere, cu 199 lei pe e365.ro am şi trimis comanda, cu transportul m-a costat 215 lei. A doua zi am primit pachetul, tipic românesc, comanzi ceva şi primeşti altceva… aşa şi în cazul meu, comandasem păpuşa Ioana la şcoală şi am primit păpuşa Ioana la supermarket :)) Am vrut să o returnez. Pe urmă m-am resemnat, asta e, o păstrăm. Între păpuşi nu e nicio diferentă, doar accesoriile cu care vine şi vestimentaţia sau culoarea părului…

Ştie  8 cântecele în limba română şi 8 cântecele în limba engleză.

Cântece în limba română:

– Un elefant se legăna

-Podul de piatră

-Melc melc codobelc

-În pădurea cu alune

-Alunelu

-Ceata lui piţigoi

-Saniuţa

-Ţăranul ară câmpul

Iar cântecele în limba engleză:

-Twinke twinkle

-The whells on the bus

-Ring a ring a roses

-Hickory dickory dock

-Jack and gill

-Inzy winzy spider

-Old McDonald had a farm

Pentru că cunoaşte majoritatea cântecelelor sunt sigură că-i va placea mămăruţei mele. Mie mi-ar fi plăcut ca păpuşa să-şi mişte buzele în timp ce cântă sau vorbeşte :)

Printre cele 256 funcţii, păpuşa pronunţă 240 de propoziţii. Apăsând mâna dreaptă spune 30 de propoziţii uzuale la marketing (de ex. Pot să iau şi un kilogram de banane pentru tortul de fructe?; Uite ce frumos arată cutia asta de căpşuni; Ce coadă este la casă, o să stăm mult până plătim).

Apăsând mânuţa stângă spune, la fiecare apăsare, câte o propoziţie de la şcoală , are 60 de propoziţii (ex.Mami, trebuie să ne pregătim pentru şcoală.  Am făcut toate lecţiile pentru mâine. Sunt sigură că voi lua o notă bună la matematică. A văzut cineva penarul meu.)

La fiecare apăsare pe burtică, în partea dreaptă, spune 60 de propoziţii -la doctor-: Mami, mă doare burtica rău. Hai să vedem dacă am temperatură. Ai ceva de răceală? Doamna doctor a spus că trebuie să beau un ceai cald.

Butonul de pe burtică, din partea stângă, când e apăsat păpuşa spune 60 de propoziţii din vacanţă. De ex. Mai sunt câteva zile până la vacanţă. Plec cu mami şi cu tati în vacanţă. Anul acesta mergem la munte. etc. etc.

Păpuşa are 46 cm, a venit în cutie, cu accesoriile de la supermarket, cutiuţe cu lapte, spaghete, cafea, suc de portocale, sticsuri cu ciocolată şi un geamantan micuţ.

Mi se pare tare drăguţă această păpuşă, îmi place şi pentru că nu are machiaj sau ruj pe buze :) Sper să o îndrăgească şi Bea.

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

13 thoughts on “Păpuşa Ioana, 256 funcţii

 1. Chiar ma intrebam care or fi alea 256 de functii :-) Dar spune o groaza de fraze pentru o papusa. Cu siguranta ii va placea micutei tale.

 2. Da, Laura, eram tare curioasa sa o vad, si am studiat-o in Real ca sa ma conving daca merita sa dau atatia bani pe o papusa :)
  Nu am avut rabdare si i-am aratat papusa, azi a dus-o cu noi la cumparaturi prin carrefour :))) ii place mult! adevarul este ca o pune doar sa cante, nu prea o intereseaza propozitiile :) aici poate era o alegere mai buna, acea papusa cu stik si sa pun pe stik cantecele si poezii…

  1. Cristina, papusile Ioana nu au USB, cele Stefania parca au… :)
   Aceasta e de la Bayer. acuma am vazut pe site la tine ca tot Ioana o cheama si pe cea cu usb, o fi tot de la Bayer?

 3. Habar nu am, am cautat-o si eu dupa comentariul primit pe blog. Cea data de mine e marca Lotus (?). Dupa “Ioana” am facut si eu legatura intre articolul tau si comentariul de la mine, le mai tin minte la capitolul idei de cadouri la nevoie..

  1. Nici eu nu stiu, am dat clic pe un link din comentariu de la tine dar nu m-am lamurit :) Eu in Real am vazut papusa cu usb si o chema Stefania, cred ca tot de la Bayer este…

 4. Pentru cate stie sa faca, nu mi se pare foarte scumpa aceasta papusica. Sa o stapaneasca sanatoasa!
  Mi-ai amintit de Ionut al meu, in primul an de scoala, cat de tare s-a chinuit sa invete melodia cantecelului Ceata lui Pitigoi. Falsa ingrozitor! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *