Păpuşa Ioana (II)

Vă povesteam într-un post anterior despre Păpuşa Ioana şi ce ştie ea să facă (aici). Când a primit-o a săltat la propriu de bucurie, aşa cum face de fiecare dată când primeşte ceva nou… următoarele zile, mereu, o punea doar să cânte, butoanele cu propoziţii nu o interesau, până ieri când le-a descoperit în timp ce-i ridica rochiţa sus :) (probabil i se pare mai interesant să apese direct pe buton) astfel a început aventura şi o serie de comenzi… de exemplu,  auzind-o spunând:” Doamna doctor a spus că trebuie să beau un ceai cald” Bea: “mami, hai să facem ceai cald” :)))) a urmat o serie întreagă de comenzi, păpuşa spunea ceva, ea căuta să execute şi desigur îmi cerea ajutorul :)

Astăzi s-a jucat cu ea într-un alt mod, pentru că nu stă în şezut (un mare-mare minus!!!) am proptit-o într-o cutiuţă metalică, pe post de fotoliu… Bea şi-a adus trusa de hrănit bebeluşi primită de la buni şi a început un nou stil de joacă (spun un stil nou de joacă deoarece ea pana acuma nu prea băga în seamă păpuşile, jocurile cu care se preocupa erau cele de construcţie). Am încercat să filmez o parte din joc. Joaca ei se numeşte “uite-aşa!” (se pare că jocurile făcute din cartea “Jocurile Uite-aşa” scrisă de Lucia Munten a impulsionat-o foarte mult şi acuma îşi inventează ea joculeţe, ceea ce mă bucură nespus de mult).

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

2 thoughts on “Păpuşa Ioana (II)

  1. Imi place cum te completeaza mititica. Si spalam si din- tisorii! Se va juca pana cand va pleca la scoala cu papusica asta, sunt sigura. Mereu va inventa noi joculete.

    1. Incerc prin aceasta metoda sa o incurajez sa vorbeasca mai mult si sa-si imbogateasca vocabularul :) E genul care vorbeste putin si gandeste mult :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *