Alăptarea, o monstră de dragoste

În perioada 1-7 augustOrganizaţia Mondială a Sănătăţii a declarat intervalul 1-7 august Saptamana Mondială a Alăptării. littlelucky a deschis o colecţie în care proaspetele şi viitoarele mămici se pot delecta cu informaţii, povestiri, experienţe ale altor mămici care  au ales să-şi hrănească copilaşii cu cea mai bună hrană care există: Laptele de mamă! Atât de frumos a numit colecţia: Alăptarea, dragostea albă! Aşa este! este o dragoste, clipe de fericire atât pentru mamă cât şi pentru prunc, iar ce se întâmplă când stai liniştită şi-ţi alăptezi puiul de om numai o mamă care a trecut prin aceste experienţe poate înţelege.

Despre alăptare eu am scris doar 2 posturi: de ce am ales sa alaptez 6 luni exclusiv şi oprirea lactatiei după 2 ani şi 4 luni de alăptat.

Când eram însărcinată printre alte cărţi am citit o broşură scrisă de dr. Muresan Marta în care sunt înscrise îndemnurile Organizaţiei Mondiale ale Sănătăţii , deoarece erau în concordanţă cu dorinţa mea de oferi ceea ce este mai bun pentru fetiţa mea – de a o alăpta la sân. Gasiti şi aici sfaturile care m-au convins: Broşură: Totul despre alăptare – sfaturile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii

Aceasta este colecţia de lincuri spre site-uri sau bloguri scrise de mămici:

Colecţia se va închide pe data de 12 august, dacă aţi citit ceva interesant despre alăptare sau aţi scris despre, puteţi adăuga lincul în colecţie (la sfârşitul colecţiei este un buton albastru pe care scrie Add your link).Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *