Cel mai frumos cadou de Valentine’s Day

Toate florile și cadourile din lume nu  se compara cu tine. Tu ai fost cel mai frumos cadou primit de Valentine’s Day.

Am avut cea mai frumoasă zi!

Ti-am auzit inima bătând, bătea mai repede ca și a mea. Ce emoție! Îmi e cunoscută … am mai trăit-o o dată… acuma 6 ani. Dar tot am stat pe loc, țintuită, uimită, cuprinsă de o emoție care nu poate fii scrisă în cuvinte.

Erai cu mânuțele ridicate deasupra capușorului, de parca te predai, sau poate așteptai să fii ridicată în brațe, în brațele iubirii.

Erai activă, te mișcai. Poate nu ai suficient spațiu și te simți strâmtorată. Promit ca nu am sa te mai chinui purtând blugi, ma voi conforma și mă voi îmbraca cu ținute lejere care să nu te deranjeze.

Am aflat că deja ai 14 săptămâni de sarcina. Că dacă ai fii afără, te-aș putea ține în căușul palmei. Și sunt șanse mari să fii fetiță… Aș fii fericită să-mi fie dat să fiu mămică de fetițe. Mai avem un drum lung de parcurs împreună, tu acolo, în obscuritate, așteptând clipa, iar eu numărând săptămânile, pe urmă zilele.

Eu voi fii prima care te va ține în brațe, te voi sorbi din priviri, te voi adora, iubi și universul meu se va învârti în jurul tău și al surioarei tale.

Îți mulțumesc Doamne, din nou, și pentru această binecuvântare!

14sapt

Mi-a plăcut foarte mult să văd acest filmuleț despre tine. Deja te iubesc!

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *