Cum am reusit sa slabesc 19 kg dupa nastere

Adeseri sunt întrebată cum am reuşit să slăbesc după naştere. Este adevărat că nu am luat foarte mult în greutate, doar 19 kg. Înainte de naştere aveam 48 kg iar când se apropia termenul naşterii ajunsesem la 67 kg. Am fost atentă să mă limitez de la grăsimi, dulciuri şi băuturi gazoase etc. deşi aveam o poftă de nedescris…

Aşadar cum am slăbit după naştere? Deşi în trecut , am fost reprezentator Herbalife în Braşov, nu am apelalat la pastilele lor de slăbire şi shakeuri (oricum nici nu puteam, pentru că alăptam)… ci, pur şi simplu, am slăbit, pe cale naturală: mâncând cât mai puţin, sport, nu am putut face decât după 1 an, din cauza epiziotomiei, dar a fost suficient sportul: de-a ţinutul în braţe al micuţei (km de mers prin cameră cu ea în braţe)  şi alăptatul. Când micuţa, a împlinit fix 9 luni, au început şi pantalonii, care-i purtam, înaintea naşterii, să mă încapă.Nu prea mai aveam speranţe că vor mai intra vreodată pe mine… Îmi amintesc că, în aceea zi, am fost tare fericită… numai o femeie care se află în situaţia de după naştere mă poate înţelege de ce spun asta… Gimnastica aerobică, la sală, am început-o după ce Bea a împlinit 1 an. Este adevărat că sunt leneşă şi nu merg frecvent, câteodată am pauze lungi de câteva săptămâni … apoi o iau de la capăt, cu febra musculară şi continui, sper ca iarna aceasta să fiu mai serioasă… când este vorba de sport, numai cuvântul tonifiere îmi sună în minte.

Când Bea a împlinit 1 an, am ajuns la 58 de kg, acuma am 52 de kg şi m-am hotărât să mă opresc aici.

Îmi amintesc că mult timp după naştere nu-mi plăcea să fiu pozată. Am tone de poze, sunt o mică chinezoaică, îmi place să pozez tot ce prind,  printre pasiunile mele se enumeră şi fotografia desigur la un nivel amator (nu am cunoştinţe exacte despre fotografie şi nici aparate performante)… canonul meu s-a stricat iar telu face poze mulţumitoare doar în exterior.

Câteva poze cu burtica:

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *