Început de varicelă?

Sunt atât de stresată, mai ales că este duminică şi nu putem merge la doctor… şi mă tot întreb dacă acesta este sau nu un început de varicelă? Are băşici chiar şi în cap, pe gât, pe mâini, picioare. Nu sunt foarte multe, doar din loc în loc.  Şi o mănâncă. Febră nu a făcut. Deocamdată îi dau peste bubiţe cu pudră de bebeluşi de la farmasi. Altceva nu am în casă. I-am tăiat unghiuţele şi nu mai ştiu ce să mai fac. Mă uit şocată la ele şi sper să nu fie varicelă.

Am sunat-o pe mama să o întreb dacă eu am avut vărsat de vânt. Şi mi-a spus că nu am avut. Deci s-ar putea să fac şi eu.

Update: A confirmat şi pediatrul, are varicelă şi tratăm bubiţele cu o mixtură mentolată.

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

6 thoughts on “Început de varicelă?

  1. daca nu ai facut ,cu siguranta vei face si tu eu am facut in 2007 de paste totii se distrau eu ma scarpinam intruna la mine sa manifestat urat vezi, daca le va rupe ramane cu semne eu am cateva gauri de la varicela .

    1. Are făcute toate vaccinele din schema de imunizare. Pe tălpi încă nu are, dar în palme are 2-3 bubiţe. Soluţia aceasta mentolată se pare că-şi face efectul şi le anihilează. Doar cele din palme au rămas cu băşică (probabil pentru că palmele sunt mereu umede). Este interesant că are doar câteva şi nu o explozie de bubiţe. Au trecut doar 4 zile, din câte am înţeles încă mă pot aştepta să apară mult mai multe.

      Mulţumesc pentru urări!

      1. Mihnea a reactionat asa la zece zile dupa Varilrix. De asemenea a mai facut o reactie in luna iunie de la caldura si tot cu solutie mentolata l-am “tratat”, astea ne-a recomandat dr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *