Puzzle pentru copii mici

De foarte mult timp caut un puzzle alcătuit din 3-4-5 piese pentru copii mici. Anul trecut îi faceam eu din imagini de pe net, cu animale, de colorat, le imprimam şi le coloram, pe urmă de decupam. Nu erau prea grozave pentru că le distrugea (deşi le lipeam pe un cartonaş subţirel). Măcar şi-au îndeplinit rolul şi micuţa s-a prins cum trebuiesc aranjate.

Am găsit pe un site, perforatoare cu modele , mă gândeam că aş putea creea puzzle-uri din poze sau orice imagine. Mi se pare o  idee genială, chestia cu perforatorul.

Până atunci am găsit în carrefour o cărtică cu 5 puzzle-uri alcătuit din 6 piese. E perfectă pentru că este foarte cartonată şi piesele rămân frumos ataşate pe fiecare pagină (aşa nu se mai rătăcesc prin casă). Beatrice a început să le mânuiască, îi desprind doar 2-3 piese şi ea le aşează frumos la loc.

aceasta este carticica (clic pe imagini pentru mărire)

Ps: Un articol foarte interesant despre rolul şi importanţa jocurilor puzzle la copii mici pe nou-nascuti.ro.

 Update: vezi şi colecţia noastră de  Cărticele pentru bebeluşi şi copii de 1 an – 2 ani

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

8 thoughts on “Puzzle pentru copii mici

  1. La Dinoland am mai văzut puzzle-uri din puține piese. Aveau și cu Hello Kitty :). Și eu îi voi mai cumpăra Nereei unul sau două, că din astea care le avem, deja lipsesc piese, plus că de pe unele cartoane a dezlipit imaginile :).

  2. Eu am văzut la Dinoland-ul de la noi din mall, dar mă gândesc c-or fi având și pe dinoland.ro, că acolo găsești mai multe jucării decât în magazinele lor. Erau puzzle-uri exact cum îți trebuie ție, din 3, 4 și 5 piese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *