Baghete cu tărâţe

baghete tarate

Pentru 4 minibaghete de 100 g fiecare Timp: 2:03

Ingrediente

• Apă: 175 ml
• Zahăr: 1 lgt
• Sare: 3 sferturi de lgt
• Unt: 20 g
• Făină simplă: 150 g
• Făină integrală: 100 g
• Tărâţe: 8 lg
• Drojdie uscată: 3 sferturi de lgt

Puneţi ingredientele în vasul de copt în următoarea ordine: apă, unt, zahăr şi sare.

Apoi adăugaţi cele două tipuri de făină şi drojdia uscată.
Puneţi vasul de copt în maşină. Selectaţi programul 9 şi apăsaţi butonul stop/start.

Când auziţi bipul, deschideţi maşina şi scoateţi aluatul.

Împărţiţi-l în 4 părţi egale, modelaţi-le în baghete înainte de a le tăvăli în tărâţe. Puneţi-le pe tava specială de copt baghete şi faceţi tăieturi pe lungime pe suprafaţă. Apăsaţi stop-start din nou.

Această baghetă este uşoară şi la gust şi delicios de moale, aroma tărâţelor îi dă un aer de ţară. Pentru toate ocaziile…

Vezi sfaturi şi ponturi pentru preparare şi modelare.

Vezi mai multe reţete făcute în aparatul de paine Moulinex.

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *