Baghete tip brioşe cu seminţe de floarea-soarelui

bagheta tip briose

Pentru 4 minibaghete de 100 g fiecare
Timp: 2:03

Ingrediente:
• Unt: 40 g
• Sare: 3 sferturi de lgt
• Zahăr: 3 lg
• Făină simplă: 220 g
• Făină de secară (tip 170): 50 g
• Drojdie uscată: 1 lgt
• Ouă: 4
• Seminţe de floarea-soarelui: 35 g

Puneţi ingredientele în vasul de copt în următoarea ordine: ouă, unt, zahăr şi sare.Apoi adăugaţi cele două tipuri de făină şi drojdia uscată.

Puneţi vasul de copt în maşină. Selectaţi programul 9 şi apăsaţi butonul stop/start.

La primul bip, adăugaţi seminţele de floarea-soarelui la aluat.

La al doilea bip, deschideţi maşina şi scoateţi aluatul.

Faceţi 16 mingi mici. Pe tava specială de copt, puneţi 4 mingi pentru a forma baghetabrioşă, faceţi tăieturi pe lungime pe suprafaţă. Apoi apăsaţi stop-start din nou.

Această baghetă tip brioşă are un gust surprinzător: mica brioşă, care se topeşte în gură, are o aromă particulară cu seminţele de floarea-soarelui uşor crocante.

Găsiţi ponturi şi reţete de la brutarii experţi PANEO www.club-paneo.com
Vezi reţetele mele făcute în aparatul de paine Moulinex.

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *