Cum să folosiţi maşina de făcut pâine şi baghete acasă

Home Bread Baguette, o nouă maşină de pâine care vă permite să vă mulţumiţi întreaga familie făcând noi tipuri originale de pâine dar şi baghete crocante aurii.

Accesoriile:

Aparatul dvs. Home Bread Baguette vone cu toate accesoriile necesare: Un vas de frământat cu două lame de frământat, în care puteţi face diferite tipuri de pâine de până la 1,5 kg. Un pahar de măsurat şi o lingură pentru a face mai uşor de adăugat ingredientele, şi un cârlig de metal pentru scoaterea pâinilor din vas şi pentru a scoate uşor lamele. Un vas de copt făcut din dăuă tăvi neaderente pentru baghetele dvs., cu ustensilele tradiţionale ale brutarului: cuţit zimţat şi pensulă.

Cum funcţionează:

Când vreţi să faceţi pâine, alegeţi reţeta şi pregătiţi toate ingredientele necesare. Luaţă vasul de frământat din aparat şi respectaţi scrupulos ordinea indicată când adăugaţi ingredientele, pentru a asigura o pâine de bună calitate. Cântăriţi fiecare ingredient şi respectaţi cantităţile stabilite. Când toate ingredientele sunt gata, puneţi vasul în maşină şi selectaţi programul potrivit din meniu. Alegeţi greutatea pâinii (750 g, 1.000 g sau 1.500 g) şi apoi culoarea pe care o doriţi: rumenită uşor, rumenită sau foarte rumenită. Odată ce aţi făcut aceasta, tot ce mai trebuie să faceţi este să porniţi programul iar coacerea va începe. Ecranul de afişaj vă dă timpul de coacere şi când veţi auzi bipul pâinea dvs. este gata şi puteţi s-o scoateţi din vas. Scoateţi lamele din pâine cu cârligul de metal şi bucuraţi-vă de gustul pâinii proaspete, făcute în casă. Maşina dvs. are grijă de toate etapele făcutului pâinii aşa cum ar face-o un brutar peofesionist. Fiecare etapă se derulează pe rând, de la frământat la crescut şi la copt şi chiar păstrează pâinea caldă.

Funcţiunile diferite:

Pornirea amânată: aparatul dvs. are o funcţie de pornire întârziată. Puteţi prin urmare să vă programaţi pâinea înainte să şi alegeţi timpul când vreţi să fie gata. Păstrarea la cald: la sfârşitul timpului de coacere, o funcţie de păstrare la cald a pâinii porneşte automat, astfel încât pâinea dvs. să-şi păstreze tot gustul.

Programele:

Programele aparatului dvs. sunt foarte variate şi vă vor permite să faceţi baghete, pâini grozave şi cozonaci, dar şi prăjituri şi gemuri. Daţi frâu liber imaginaţiei dvs. şi bucuraţi-vă de experienţă şi de alimente.

Vezi mai multe reţete făcute în aparatul de paine Moulinex.

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

One thought on “Cum să folosiţi maşina de făcut pâine şi baghete acasă

  1. am probleme cu masina de facut paine Moulinex, nu porneste sa framante, in rest respecta programul,altadata framanta,probabil ca nu respect cu strictete proportia ingredientelor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *