4 motive pentru esecurile tale!

Patru motive pentru care oamenii esueaza in ciuda educatiei masive in orice domeniu:

1. Nu ai acces la materialele FOARTE bune.

Cand eram adolescent, un batran m-a intrebat daca citesc carti bune. Eu i-am spus entuziasmat ca da! Iar el a raspuns:” Ai grija, ca daca citesti carti bune, nu mai iti ramane timp pentru cele FOARTE bune.

A fost o vorba care m-a facut permanent sa caut calitatea, materialele cele mai bune, educatorii cei mai buni. Si cand gasesti, nu te lasi pana nu iei tot ce ai tu nevoie ca sa cresti, sa te educi, sa te dezvolti.

2. Cei care te pot invata, nu stiu sa se promoveze si lumea nu stie de ei desi sunt extraordinari.

Decana mea de la facultatea de psihologie, Anca Munteanu, e un dascal care atunci cand il asculti, te seduce. Are scrise foarte multe carti si cunostiinte ca sa schimbe intreaga lume in bine. Dar nu stie si nu are pe nimeni in jur care sa o poata promova cum trebuie. Lumea nu vine sa te caute pur si simplu ci trebuie sa spui si tu lumii ca existi si ai ceva de oferit. Iti trebuie si putin tupeu in lumea asta.

3. Inveti ce sa faci si ce te va ajuta dar nu poti persevera pe termen lung

Obiceiurile proaste distrug oamenii. 90% din oamenii care mor, mor pentru ca nu isi schimba obiceiurile. Merg la doctor si li se spune ca stilul de viata, alimentatia, viciile i-au imblonavit si ii vor omora in scurt timp. Dar isi mai pot prelungii viata daca isi schimba obiceiurile.

90% nu o fac si mor. Asta ca sa iti dai seama de puterea unui obicei. Lucrand cu oamenii mi-am dat seama ca desi au reteta succesului si ei stiu asta, nu pot avea succcesul dorit pentru ca obiceiuri inradacinate in ani de zile nu pot fi schimbate decat in luni de zile de antrenament si asa cum am spus mai sus, pentru unii pur si simplu, e prea greu.

4. Ai toate de mai sus, dar iti lipseste grupul MASTERMIND, al mintilor stralucite. Anturajul care sa te sustina, cu care sa fii partener, cu care sa faci afaceri, sa evoluezi si sa cresti din toate punctele de vedere.

Cand esti intr-un grup de oameni pesimisti, incompetenti, slabi psihic, lipsiti de ambitie si visuri, cand vei dori sa faci ceva ce vei auzi din gura lor?

„ NU AI CUM! NU POTI! REVINO CU PICIOARELE PE PAMANT!”

In schimb, daca esti intr-un grup de oameni ca tine, ambitiosi, optimisti, plini de energie pozitiva, dornici sa faca ceva cu viata lor si sa aiba rezultate, cei vei auzi?

„SUPER IDEE. BRAVO. CU CE TE PUTEM AJUTA?”

Daca ai mai multi oameni din prima categorie langa tine, ai o problema mare.

Acest principiu, al mintilor stralucite, se spune in cartea lui Napoleon Hill- De la idee la bani, ca este singurul principiu fara de care un om nu poate atinge adevaratul succes, adevarata bogatie, adevarata putere.

Urmatorul meu pdf, care va fi gratuit, va vorbi in detaliu despre toate cele de mai sus si va incerca sa raspunda la toate intrebarile pe care voi le.ati scris atunci cand v-am intrebat „ Ce probleme aveti ati vrea sa invatati”

Motto –ul acestui material va fi un citat a lui Vince Lombardi care suna asa:”Antrenatul unei persoane inseamna sa ii arati tot ce nu vrea sa vada si sa ii spui ce nu vrea sa auda pentru a deveni tot ce poate sa devina.”

Citeşte tot articolul pe blogul lui Novacovici Pera

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *