Descoperă potenţialul tău ascuns. Test de personalitate

Descoperă potenţialul tău ascuns.

Testul Myers Briggs (afli despre tine în 15 minute mai multe lucruri decât ai aflat în întreaga ta viaţă. ) este un test minunat, pentru că se bazează pe descoperirile unuia dintre cei mai buni psihologi din lume, Carl Gustav Jung.

Nu am să te obosesc cu amănunte despre istoria psihologiei. Dacă te interesează poţi afla foarte multe căutând pe google după cuvintele cheie: Jung, personalitate, Myers Briggs.

Vreau să trecem cât mai repede la partea practică.

Când am citit despre acest test şi mi-am aflat tipul de personalitate, după ce am citit interpretarea m-au trecut fiorii. Este un excelent instrument de autocunoaştere şi mai ales de cunoaştere a nevoilor celorlalţi. Fiecare om este o fiinţă unică şi irepetabila, însă avem şi multe trăsături comune.

Sper ca după acest test să păţeşti ca mine. Adică să afli despre tine în 15 minute mai multe lucruri decât ai aflat în întreaga ta viaţă. Să descoperi de ce faci anumite lucruri, de ce te comporţi într-un anume fel în anumite situaţii, de ce ai anumite preferinţe şi pasiuni, de ce preferi compania unor oameni în dauna altora.

Mai mult, să începi să îi înţelegi pe ceilalţi.

Ca să nu o lungim mult şi să ai ocazia să ai această experienţă cât mai repede, am să explic în continuare cum se poate face testul şi cum se poate citi interpretarea în limba engleza şi în română. În engleză e un pic mai comod, în română necesită 10 minute mai mult.

În articolul de pe blogul lui Novacovici Pera de aici poţi să faci următoarele:
– să faci testul în limba engleză
– să citeşti interpretările referitoare la carieră, relaţii şi iubire, personalitatea ta şi a celor din jur, în limba engleză
– să îmi trimiţi un mesaj dacă vrei să primeşti testul în limba română
– să citeşti evaluarea în limba romana a profilului tău de personalitate
– să găseşti nişte linkuri cu informaţii foarte utile şi să citeşti despre nişte cărţi recomandate

Articolul complet îl găsiţi la următorul link: Testul Myers Briggs: Descoperă potenţialul tău ascuns şi punctele tale forte !

email primit de la Novacovici Pera

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

11 thoughts on “Descoperă potenţialul tău ascuns. Test de personalitate

  1. Eu cred ca cel mai bine iti descoperi potentialul participand la cursuri si interactionand cu oamenii in diferite domenii.Atunci realiezi ce poti si ce nu poti .Parerea mea…

  2. As vrea sa primesc acest test de personalitate in limba romana…Sunt student la Psihologie,am harul de a citi omul intrucat aparentele inseala tot timpul..Sunt curios de fel;de aceea as vrea sa fac acest test,ideea este ca nu stiu cum sa-l accesez…va multumesc! Bogdan

  3. as vrea sa primesc testul Myers Briggs in limba romana.te rog mult pt k p link-ul d mai sus nu il gasesc

  4. Buna! te rog sa-mi trimiti si mie testul myers briggs in lb romana…multumesc mult…acum citesc cartea”personalitate alfa” :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *