Porneşte în viaţă cu un pas înaintea celorlalţi

Azi am mai primit un email de la Novacovici Pera despre Cum sa pornesti in viata cu un pas inaintea celorlalti. Sunt sigură că printre cititorii mei sunt câţiva interesaţi de ceea ce se întâmplă cu personalitatea lor şi cu educaţia noastră. Din acest motiv împărtăşesc cu voi emailul trimis de el (sunt convinsă că nu se va supăra).

Salut

Am intalnit acum 2 saptamani 2 oameni.

Luca si Simona.

Scriu despre ei pentru ca vorbind cu ei am realizat ca avem valori foarte apropiate.

Pe scurt, Luca si Simona au pus pe un dvd articole, pdf-uri, interviuri cu personalitati si filme documentare.

Apoi, au strans o echipa si au inceput sa promoveze cu ajutorul voluntarilor in toata Romania acest dvd gratuit.

Partea interesanta e ca informatiile de pe acest dvd sunt acele informatii pe care nu le inveti la scoala. Informatii care ajuta la lupta impotriva programarii sociale si cine imi cunoaste materialele stie ca sunt un luptator fanatic impotriva indobitocirii sociale la care suntem supusi in sistemul nostru educational.

Ma voi implica direct alaturi de echipa lui Luca si a Simonei in realizarea urmatoarei editii a acestui dvd gratuit care va incepe sa fie distribuit in toamna. Deasemenea voi scrie un articol saptamanal exclusiv pentru adolescenti pe blogul special dedicat lor, despre care iti voi spune la momentul potrivit.

Acum, e important sa stii ca prima editie a acestui dvd a ajuns deja la aproximativ 7000 (sapte mii) de persoane si in articolul de pe blog poti citi descrierea continutului acestui dvd, un filmulet de prezentare si modalitatea prin care poti intra gratuit in posesia dvd-ului.

Cum sa pornesti in viata cu un pas inaintea celorlalti – dvd gratuit

Succes si nu uita ca ai un destin pe aceasta lume.
Lupta pentru el!

Pera

Ce poate fii mai minunat? Aceasta este o iniţiativă demnă de toată laudă! Într-o ţară în care toţi factorii externi şi interni nu fac altceva decât să îndobitocească populaţia. Îmi vine să-i strâng în braţe pe toţi aceşti oameni minunaţi care vin cu idei şi proiecte constructive fără a urmării vreun câştig material.

Mă voi implica şi eu pe cât posibil în această campanie.

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

5 thoughts on “Porneşte în viaţă cu un pas înaintea celorlalţi

  1. Chestiile de tip self-helping mi se par neverosimmile; de fapt, cam suna a budism: iluminarea e in tine, trebuie doar sa o descoperi. Daca era asa simplu sa te schimbi, nu mai era nevoie de psihologi si terapeuti, citeai o carte si gata! Nu crezi?

  2. Este iluminarea in noi, asa este. Dar cateodata nu o putem vedea/descoperi singuri. Cineva trebuie sa ne spuna, sa ne indrume, daca nu o fac parintii, nici dascali atunci cautam alte forme. Mie mi se pare o idee grozava, mai ales ca se adreseaza adolescentilor… Si eu in adolescenta am ratacit foarte mult… Nu multi au norocul sa aibe in apropiere un indrumator care sa-i arate calea, sa spun asa…

    ps: nu pot lasa comentarii la tine, imi apare mesajul :

    Error: Please press the back button and fill the required field for spam protection.
    si cand sa dau inapoi ma redictioneaza la home

  3. stii ce se intampla? Cand sunt logata nu imi apare casuta cu suma exercitiului … si deaia imi daduse eroare (asta pe mozilla) ca pe explorer nu eram logata si a mers. Sa stergi mesajul cutest :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *