1 iunie 2013

A fost o zi minunată, exact aşa cum trebuie să fie. Deşi nu mi-au ieşit toate planurile. Plănuisem să pornim într-o excursie cu trenul şi să mergem la grădina zoologică. Această excursie a trebuit să o amân pentru ca vremea era tare sub semnul întrebării fiind destul de înorat şi nu aş fi dorit să ne prindă vreo ploaie. Am avut noroc, s-a nimerit ca de 1 iunie sa se sărbătorească zilele oraşului cu mare tărăboi, aşa că ne-am îndreptat spre seară intr-acolo.

A trecut o săptămână de la 1 iunie şi simt că trebuie să mulţumesc anumitor persoane pentru surprizele frumoase cu care ne-au surprins. Iar cu acest prilej vă voi spune cum am petrecut noi de 1 iunie.

S-a jucat cu păpuşile din hârtie pe care le-aţi văzut aici.

A pictat o fetiţă şi un băieţel şi le-a desenat baloane în mânuţe + o floarea soareluri. Au rămas neterminate :) totuşi vi le arăt şi aşa

 

 

Pentru că imprimanta nu ne mai merge de ceva vreme, i-am desenat fetiţa, băieţelul şi o floare a soarelui. Nu prea a avut chef de colorat aşa că am lăsat-o baltă şi am ascultat cântecele şi am dansat.
A primit cadou doua cutii cu puzzle si un pachet Geanta de gradiniţă şi o tăbliţă metalicăa de care s-a bucurat foarte, foarte mult + alte două cadouri neaşteptate de la prietenii din online.

Acesta este puzzle-ul educativ cu alfabetul şi numerele (dacă vreţi să citiţi mai multe despre aceste puzzle-uri, a scris Camelia un post  aici).

 

şi aceasta este gentuţa pentru grădiniţă tot de la Editura Gama, grupa mică-mijlocie.

 

– are un penar dotat cu toate cele necesare, patru caiete, un bloc de desen şi foi glasate colorate.

– caietele

Am început să lucrăm din caiete, poate, în curând reuşesc să vă arăt şi interiorul lor.

Primul mare wow a fost exclamat cand am deschis gentuţa de grădiniţă şi a găsit acolo penarul. Iar tabliţa metalică a fost iarăşi o surpriza care a încântat-o extrem de mult, cred că a făcut o pasiune pentru desenat si asta mă fericeşte la maxim.

 

Aş dori să mulţumesc în mod special la două persoane pentru plăcutele surprize pe care le-am primit.

De la Adriana am primit o decoraţiune din fetru cu Însemnele regale pentru castelul nostru, o diploma şi un puzzle de 300 de piese (acesta e o mare provocare).

Astfel castelul nostru a primit un nou nume : Castelul Brocuţelor (poate nu se potriveşte culoarea roz dar trecem cu vederea) :)

Adriana, mulţumim din suflet pentru surpriza. Este prima diploma a lui Bea şi este tare mândră de ea. O să o înrămez :D

Mulţumim din suflet şi lui Antoaneta  pentru atenţia cu care ne-a încântat.

 Seara ne-a prins în oraş la sărbătoarea orăşelului nostru, a împlini 417 ani :)

– s-a plimbat cu trenuleţul

-şi-a dorit să se urce pe cea mai mare gonflabilă care era acolo

-mi-a stat inima în loc când am văzut că-şi dă drumul pe burtă :) tati o mai şi poza :)

-a vrut neapărat şi ea o baghetă magică

– şi ne-am întâlnit cu clovnul care, deşi i-am spus să nu-mi ţină “coarne” … mi-a replicat: “lasă, să se vadă că le ai” :))

Am avut o zi plină şi obositoare. A fost ;i un concert cu Andreea Bălan şi a cântat Liberă la mare :))))) (râd pentru că aveam aşteptări mai mari) :)

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

4 thoughts on “1 iunie 2013

  1. Ce bine picteaza fata ta, Iulia nu tine conturul mereu, acum cand e in perioada decupat nu o mai intereseaza coloratul Azi am inceput sa lucram si noi la castel-modelul vostru, am vopsit amandoua, dar se pare ca nu e munca de o singura zi, continuam si maine.

  2. Abia aştept să vedem şi castelul vostru. Da, categoric nu poate fi terminat într-o zi, nouă ne-a luat aproape 3 săptămâni :) pt că lucram tot câte puţin la el. Şi cum e tot îmbrăcat în papier mache a avut nevoie de timp pentru uscat.

    Nici Bea nu respectă conturul în totalitate. Cu pensula şi acuarele mai reuşeşte, dar cu cariocile îi este greu (se poate observa la baloane). Când coloreaza cu creioanele a început să folosească guma pentru a şterge ce iese din contur, şi se supără “uite, mami! iar!!! offf” :) se fustreaza şi enervează când nu-i iese, pe mine mă amuză, dar mă bucur că nu abandonează :)

    Din acest motiv îmi place să vin cu crafturi în care să o implic… se pare că a început să aibe şi ea alergie la coloratul pe foaie :) a început să refuze şi să fugă la propriu :) Am readus-o la plăcerea coloratului, cred eu, printr-o formă interesantă, i-am arătat “pe viu” cum arată ceea ce colorează… am început cu o ridiche (o să poţi să o vezi într-un post viitor) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *