absenţă

Pentru o perioadă nedeterminată de timp nu voi mai scrie pe blog.  Mi s-au strâns foarte multe lucruri de făcut, vreau sa termin de citit câteva cărţi, mai sunt activităţile cu fetiţa, treburile din casă, suntem ocupaţi şi cu construcţia casei şi mai este şi perioada examenului de bacalaureat şi am de administrat site-ul cu bacul… pe urmă doresc să tricotez fetiţei o pereche de botoşei de casă :) Să ne auzim cu bine! O să caut să-mi fac timp să vizitez blogurile mămicilor care-mi plac.

ps. Facebook-ul începe din nou să mă sece şi să mă dezamăgească, este iritant să observi cum îţi pierzi timpul să share-uieşti diverse … care nu sunt văzute de toţi prietenii virtuali, dacă doreşti mai mult: trebuie să plăteşti. Poate nu e ceva de neaşteptat, până la urmă totul se învârte în jurul banilor. (eu oricum petrec prea puţin timp pe FB.). Tot mai mulţi încep să renunţe la facebook, devine mai toxic ca hi5-ul.

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

5 thoughts on “absenţă

  1. Melitta, ti-am dat un mail referitor la carea Cum ne educam copiii pentru care te-ai inscris la mine pe blog. Iti poti verifica mailul, te rog? Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *