Aparatul meu foto Canon

canon_s200Aparatul meu foto este un Canon PowerShot S200, l-am primit în anul 2004. Am radiat de fericire în acel moment, deoarece, a fost primul meu aparat foto! Cine mai avea un astfel de aparat? Nimeni dintre  cunoştinţele mele; eram aşa de mândră… îmi plăcea la nebunie faptul ca avea acumulator, nu mai trebuia să mă stresez cu bateriile, mă fascina ecranul -nu mai era nevoie să ne chiorim în “vizor”-. Făceam poze de fiecare dată cu drag, aveam cu ce mă lăuda… Am poze făcute cu el în Paris(2004), în Budapesta(2008), în Braşov(2004-2008), în Bucureşti(2007), la Orşova(2006) şi în Băile Herculane(2006), în Băile Felix(2007), în Oradea(2006-2008) ş.a. mormane de poze am făcut cu el. Nu m-a dezamăgit niciodată!

Acuma, după 4 ani m-am gândit că, este momentul să-l înlocuiască un frate de-al lui, tot un aparat Canon. Dacă n-o să câştig aparatul foto pus la bătaie de concursul Go4it.ro, atunci o să-l vând la ceva prieteni;  mai pun ceva bănuţi şi-l înlocuiesc. Am nevoie de un aparat care să-mi facă pozele pompoase cu o claritate de invidiat.

UPDATE: Fac acest update după 4 ani de când am scris acest post. Aparatul m-a părăsit de imediat 3 ani, bateria refuză sa mai primeasca putere de la acumulator, e moartă. Nu am mai căutat altă baterie deoarce între timp mi-am cumpărat tot un aparat foto de buzunar, un Nikon Coolpix S6300 de care sunt tare mulţumită.

Canon PowerShot-ul il trimit cadou unei blogăriţe dragi mie, cu conditia să facă rost de o baterie :) Sper din tot sufletul să-l poata folosi si sa-i fie de ajutor.

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

15 thoughts on “Aparatul meu foto Canon

  1. este bestial!No comment.
    Este o camera profesionala, chiar nu ai ce comenta…
    M-am uitat in magazinele noastre virtuale si costa aproape 50miloane lei vechi (1300euro) enorm de mult pentru buzunarul meu :)

  2. Eu am un Fuji Finepix S 5600. Imi place cum fotografiaza, dar trebuie invatata si o tehnica, pentru ca am impresia ca nu l-am folosit la capacitatile lui, desi are undeva pe la 9000 de poze facute.

  3. Da, poti plati cu cardul, dar nu livreaza in Romania, cred… Asa ca eu trebuie sa merg la magazin sa ridic si acolo trebuie sa prezint cardul cu care s-a facut plata…

  4. Nu, dar este magazin canadian, cu magazine deschise in toata Canada. Ei au magazine, iar cumpararea pe Internet este doar un serviciu suplimentar pe care il ofera clientilor lor. Ei nu sunt ca Amazon, care de la bun inceput au vrut sa vand pe Internet oamenilor din toata lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *