blogul în haine de iarnă

Blogul a îmbrăcat haine de iarnă! Vă place noua temă? :)
Până la primăvară sper să-mi fac rost de o temă adecvată de care să fiu mulţumită.

De-a lungul timpului blogul a suferit foarte multe modificări. Iar modificarea majoră este că şi-a schimbat orientarea. De când am devenit mămică, blogul a luat o nouă întorsură şi interesele mele s-au schimbat într-o sigură direcţie: preocuparea de creşterea şi educarea copilului. Am descoperit pasiuni noi, pasiuni de care nu mă credeam capabilă, şi am mai descoperit că am mai multă răbdare decât am crezut :)
Lucrul l-am lăsat pe planul al doilea, chiar al treilea, urmând să ma ocup de administrearea site-urilor pe care le am în subordine doar part-time.

Mi-aş dori să fac mult mai multe, câteodată simt că nu mai deţin controlul şi că nu reuşesc să mă organizez.

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

12 thoughts on “blogul în haine de iarnă

  1. Melly, imi place noul look!Nu prea am avut timp in ultimele 2 saptamani sa intru pe net.Sper ca totul sa functioneze bine si ca blogul sa aiba infatisarea pe care ti-o doresti tu.Mai trecem in vizita;sper ca dupa sarbatori sa am mai mult timp ….

  2. Si mie imi place cum arata :) O idee pentru viitorul look ar fi sa faci cateva colaje foto cu creatiile voastre si sa le pui undeva sus, unde sunt acum oamenii de zapada. Eu asa mi-as face, dar parca nu pot renunta la rochita si pantalonasii de pe sarma :)))

    1. A face colaje e o idee minunata! Ai putea pune si pe sarmulita ta cateva poze, in partea stanga, unde parcă e locul liber special pentru asta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *