Hapciu! Am răcit!

Oricât am incercat să scap de gripă se pare că nu am reuşit :(

Cum sunt bântuită de 2 zile şi ţintuită la pat nu ştiu ce să mai îmi fac numa să-mi tracă… Cum sunt însărcinată îmi sunt interzise toate medicamentele şi şpray-urile/creioanele nazale, sunt constrânsă să apelez la Doamna Natură pentru a mă trata.

Cred că le-am încercat pe toate!

Am băut ceaiuri de tei cu lămâie şi miere toată ziua. Mi-am facut usturoi pisat cu miere şi am mâncat câte o linguriţă tot la 30 de minute (ca norocul nu mai tuşesc şi mi-a luat şi durerea din gât)…

Acuma mai am două mari probleme, o durere de cap insuportabila si un nas infundat! Cu nasul nu stiu ce sa ma mai fac, e inflamat, ma ustură şi-mi crează mari probleme. Am încercat infuzii cu aburi. Am încercat terapia cu ceapa tăiată pe o farfurie şi pusă pe o noptieră în apropierea capului, e drept că pentru moment mi s-a desfundat nasul, aşa că am repetat operaţiunea până m-am trezit cu nasul iritat. Disperată fiind, am încercat să-mi bag cu pipeta o picatură de zeamă de lămâie în nară (cica cu asta trece sigur!) am crezut că mă urc pe tavan de durere. Măcar de-mi trecea! Azi nu mai ştiu ce să mai fac! Îmi rămâne să mai încerc şi aburi de oţet. Dar îmi este teamă să nu-mi irite nasul şi mai tare.

Last Edit: Am fost cuminte şi am stat toată ziua în pat. Am continuat să iau miere cu usturoi din 30 în 30 minute, am băut ceai de tei cu miere şi lămâie, am mâncat fructe şi o supă de legume şi mi-am facut şi un sirop din morcovi iar a doua zi m-am simţit mult mai bine.

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

2 thoughts on “Hapciu! Am răcit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *