Tapet vs pictură în camera copilului

Acum câteva luni de zile am vorbit cu un pictor de la noi din oraş să picteze un perete din camera lui Bea. Nu a cerut mult, am convenit la 100 de lei, stabilisiem acest model. Pentru că s-a dovedit neserios şi nu a venit când am stabilit, ne-a tot amânat, ne-am reorientat spre tapet… sper că am făcut o alegere bună şi că va arăta bine măcar câţiva ani. Banuiesc că tapetul este mult mai uşor de înlocuit în comparaţie cu pictura. Copilul creşte repede şi la fiecare câţiva ani cred că va trebui să redecorăm pereţii.  După n tratative am ales un tapet  din Praktiker cu crenguţe şi bufniţe

Zilele trecute am văzut stikere decorative pentru camera copilului pe blogul lui Antoneta (piticidarvoici). Curând ne vom muta cu mic cu mare la casa nouă, mobilierul deja a fost adus şi doar pereţii din camera lui Bea nu sunt “aranjaţi”. Pe peretele unde vine aşezat patul vom pune tapetul cu bufniţe, într-un alt colţ  aş lipi  un stiker practic cu o girafa pe care l-am ales de pe stickero.ro  cu care să-şi măsoare înalţimea.


Girafa aş vrea să o lipesc  în colţ din camera lui Bea :)

Şi dormitorul matrimonial are nevoie de retuşuri, peretii sunt albi si pe un perete am aşezat deja un tapet floral care-mi place extrem de mult.

 Pentru ca dormitorul are dressing separat, nu abunda în mobilier, am ales ca pe   peretele lateral sa lipesc şi un stiker decorativ , cu o crenguţă a dragostei care mi se pare tare romantică şi drăguţă :)

 

Când vor ajunge stikerele voi  face un update la articol.

Ce parere aveti despre aceste autocolante decorative? Daca aţi mai avut mi-ar plăcea să aflu din experienţa voastră cum s-au comportat în timp.

Update: Au ajuns stikerele. Sunt absolut superbe! Aceasta este girafa. Am renuntat la tapetul cu bufniţe. Nu vreau să-i încarc camera. Girafa se asortează de minune cu lustra şi arată bine.

 Vă place cum a ieşit camera lui Bea? :) mai are nevoie de un scăunel şi o saltea şi pe urmă se va putea bucura din plin.

Voi reveni şi cu crenguţa dragostei :)

Aceasta este:

 Îmi place enorm de mult. Fiecare frunzuliţă şi inimioară a trebuit să o lipim separat. Puteam orna copacul diferit. Dar pentru că îmi place cum arată stikerul din prezentare am ales să respect forma :)

Acesta este un articol publicitar. Pentru mine este o onoare pentru că am fost recomandată şi aleasă pentru a scrie şi vă arăta aceste stikere. Mulţumesc pe aceasta cale echipei stickero.ro pentru profesionalismul de care au dat dovadă.

În concluzie, noi am mers pe varianta tapetului şi a stikerelor decorative în detrimentul picturi. Dacă am făcut o alegere bună vom vedea în timp.

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

3 thoughts on “Tapet vs pictură în camera copilului

  1. superbe alegeri!
    imi plac mult!
    in vara aceasta ne apucam si noi de casa asa ca, pentru moment, stickerele decorative vor sta pe peretii din camerele unde locuim in prezent (de altfel si aici incepe nebunia cu zugravitul)
    pentru ca am inteles ca se pot muta, probabil ca le vom lua cu noi cand ne vom muta…sau luam altele ca sa nu stricam decorul deja existent ;)
    felicitari pentru mutarea in casa noua si pupici lui Bea :)

  2. foarte frumoase stickerele voastre! noi am avut doar niste abtibilde dintr-un soi de carton intarit, lipite pe perete, mobilă etc. dar care au rezistat foarte bine. aceste stickere cred că vor ține chiar mai mult pentru că nu există riscul să te agăți în ele – cum era la ale noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *