Tort cu fetiţa Buburuză şi băiatul melc Bobiţă

După ce m-am stabilit împreună cu micuţa ca tortul să fie cu Bobiţă şi Buburuză am cătat pe internet torturi. Am dat de acesta (pe blogul octaviacakes.blogspot.ro) cu figurinele Bobiţă, Buburuză, băiatul Albină şi Baltazar. Mi-au plăcut enorm de mult. Atât de mult încât m-am apucat să modelez figurinele. Îi doream doar pe Bobiţă şi fetiţa Buburuză. Stabilisem la cofetărie că soarele şi curbeul îl vor face ei din pastă de zahăr şi vor adăuga alte câteva detalii: buburuze, ciupercuţe, floricele. Eram mai bucuroasă ca fetiţa  :)

Totul s-a năruit în momentul în care figurina mea din pasta fimo a început să se topească în cuptor :( Timpul trecea, mai erau doar 4 zile pănă la aniversare, încercările mele de a vorbi cu altcineva să facă figurinele s-au spulberat. Nici nu mai are rost să îţi spun cât am fost de dezamăgită…

Pentru că deja făcusem pregătirile şi stabilisem ca tema petrecerii sa fie buburuză, aveam deja şi rochiţa buburuză nu puteam renunţa la tortul cu fetiţa Buburuză şi Bobiţă aşa că am mers pe varianta tortului cu marţipan şi foaie comestibila cu desenul ales de noi (Alin a pus o poza cu Bea pe lângă Bobiţă şi Buburuză) şi a ieşit ok..

Tortul a fost extrem de delicios, a fost cu cremă de caramel. Deşi am fost dezamăgită la început… până la urmă totul a decurs bine, copiii s-au distrat şi noi adulţii ne-am simţit bine.

Lumânarea de pe tort a fost aprinsă şi suflată de nenumărate ori de copilaşi. Pinata în formă de buburuză (vezi aici cum am făcut-o) a avut un loc de cinste şi a fost distracţia nr.1. Pentru figurinele cu Agetul special Oso de la Laura s-au certat copios, fiecare dorea să joace cu ele :)

Altă distracţie a serii a fost o fermă de animale de la Julia Toys şi un trenuleţ cu vagoane care merge pe şine… Spre sfârşit au poposit şi au construit folosind diferite cuburi :)

LA MULŢI ANI, BEATRICE! Ai împlinit 3 ani frumoşi!!!

Aş fi vrut tare mult ca pe lângă buburza din ciucuri să facem şi buburuze din hârtie ca acestea, dar timpul s-a împotrivit…

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

10 thoughts on “Tort cu fetiţa Buburuză şi băiatul melc Bobiţă

 1. Intotdeauna gasesc lucruri surprinzatoare pe acest blog! Imi place foarte mult tortul si ideea petrecerii, iar pe Bobita si Buburuza i-am desenat si noi!

 2. Foarte frumos ti-a iesit tortuletul! si figurina arata bine , cu siguranta ca ar fi fost tare draguta daca nu s-ar fi topit.
  A avut o zi tare frumoasa!sa stapaneasca sanatoasa toate cadourile! dar ce a spus despre papusa Ioana???

 3. A primit-o chiar de ziua ei, pe data de 21… noi am facut petrecerea sambata, sambata deja nu mai baga in seama papusa :) alte jucarii au urcat pe scara de interes. Nu pot spune ca nu se joaca cu ea, ii da sa manance, o luam in brate la culcare si cel mai mult ii place sa o puna sa cante (de propoziţiile ei inca nu e interesata :) ) Cu timpul o va indragi mai mult, nu e genul care sa se ataseze de jucarii si nici papusile nu o atrag in mod expres… cum am vazut la alte fetite… Nu stiu ce sa spun. Oare e adevarata faza cu mostenirea? Nici eu nu ma jucam cu papusile, preferam jocurile baietesti, sora mea avea o papusa mare, tare frumoasă, am tuns-o si mazgalit-o cu pixul :) vai ce mi-am luat-o pt aceea escapada :)))

 4. Ati avut o petrecere pe cinste. Imi place tortul, Bea a aratat senzational in rochita buburuza :) Chiar daca a trecut de ceva timp ziua fetitei, eu ii urez sa aiba o copilarie frumoasa, sa fie mereu vesela si santatoasa.
  Figurina ta a iesit tare draguta, oare cum de s-a ars?

  1. Multumesc frumos pentru urari, sunt bine venite.
   Figurina nu numai ca s-a ars, picioarele au inceput sa se topeasca… cuptorul nu vrea sa coopereze. As mai incerca cu cuptorul intredeschis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *