tânărul şi mama sa

Circulă pe facebook o povestioară tare frumoasă pentru sufletul nostru. Eu am primit-o de la Alexandra şi este vorba despre un tânăr şi mama sa.

Un baiat de 16 ani a facut o călătorie în străinătate…când s-a întors acasă, la aeroport, îl astepta mama lui cu lacrimi de bucurie în ochi. Când şi zărit fiul la strâns tare în braţe, cât de tare a putut, deoarece i-a fost foarte dor de el. Băiatul i-a spus:
“Mama ştiu că mă iubeşti mult dar dacă mă strângi aşa în braţe în faţa atâtor oameni ca pe un copil mic… mă faci de ruşine!” cu asta a rănit-o foarte tare pe mama-sa… care se gândea că…fiul ei nu se bucură ca o revede. După 6 ani fiul ei a plecat iar într-o călătorie în străinătate şi deşi avea deja 21 de ani, mama lui a mers cu el la aeroport să îl conducă, să-şi ieie rămas bun de la el. Dar de data aceasta nu şi-a îmbrăţişat fiul ci s-a întors cu spatele plângând foarte tare şi i-a zis rămas bun fiule şi ai grijă de tine.
Când baiatul s-a întors, mama lui nu îl mai aştepta în gară… când a ajuns acasă a găsit un buchet de flori şi lângă flori o scrisoare de la mama lui… curios a deschis-o şi a început să o citească,iar după ce a terminat a cazut jos plângând, era distrus. Trecea prin cel mai urât şi rău moment din viaţa lui.
În scrisoare scria: “fiule acum 6 ani când te-ai întors acasa aveam lacrimi de bucurie în ochi şi te-am strâns cu drag în braţe, dar când tu citeşti rândurile astea eu voi fi deja în cimitir, într-un mormânt pentru că am murit de cancer… când ai plecat ultima datî nu te-am strâns în braţe, ci ţi-am întors spatele să nu te fac de ruşine dar am plâns foarte tare pentru că am ştiut că te voi vedea pentru ultima dată. Te iubesc foarte mult şi voi veghea întotdeauna asupra ta! cu drag: mama ta”.
Toţi care vă iubiţi mama afişaţi asta pe peretele vostru!! Îmi iubesc mama şi nu îmi este ruşine niciodată cu ea, deoarece ea e fiinţa care mi-a dăruit viaţă şi mă îngrijeşte şi mă iubeşte necondiţionat! Te iubesc mult mama!!! ♥

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

3 thoughts on “tânărul şi mama sa

  1. E un lucru extraordinar de frumos sa cresti intr-o familie cu ambii parinti,dar multi dintre noi nu ne dam seama ca de fapt ceea ce e atat de frumos si natural nu stim sa apreciem cu adevarat…abia dupa ce nu mai avem acel lucru acel om care ni se pare atat de firesc sa fie langa noi…reusim sa pretuim cu adevarat toate clipele trecute realizand ca indiferent daca au fost zambete sau lacrimi cu siguranta au fost cele mai frumoase momente…si in majoritatea cazurilor se intampla ca persoana care o pierdem sa fie exact cea pe care o iubim cel mai mult:mama….:(( pacat,foarte pacat….

  2. Ale, ai perfectă dreptate.
    Dacă nu te supără întrebarea… tot vroiam să te întreb dacă s-a întâmplat ceva cu mama ta?

  3. mi-au dat lacrimile!
    tineri din ziua de azi sunt obsedati dupa imaginea de sine si nu mai au notiunea de familie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *