Cu ce să creștem imunitatea copilului?

Bea, începând cu prima enterocolită și continuând la fiecare răceală cu câte un roșu în gât mi-am dat seama că ceva nu este în regulă. Deși a fost alăptată până la 2 ani și 4 luni, am crezut că imunitatea ei s-a întărit suficient de mult încât organismul ei se poate apăra singur de „invadatori” nepoftiți. Astfel am căutat tot felul de alternative și stimulente pentru a-i crește imunitatea în mod natural mai ales printr-o alimentație echilibrată, pe urmă prin siropuri de imunitate.

O prietenă virtuală (kissa.ro) mi-a tot vorbit despre First Defence. În acea perioadă începusem să-i dau un sirop cumpărat de la farmacie cu Propolis și Echinacea. Ne-am ținut de tratament și o luna de zile, in fiecare zi a băut câte o linguriță de sirop. I-a plăcut. Încă ea îl cerea :) Spunea, etuziasmată, că mănâncă miere de la albine și că-i place pentru că este dulce :)

A trecut acuma prin câteva răceli, foarte ușoare, luase virusul săptămâna trecută și făcuse chiar roșu în gât, seara avusese febră, dar, ca prin minune nu a avut nevoie de tratament. I-a trecut de la sine. Repede, gândul m-a dus la acel sirop, poate a avut efect și chiar ia mai întărit imunitatea. A avut o lună de pauză. Acuma aș dori să începem o nouă cură, de o lună de zile cu un nou sirop. Pentru că văd că este atât de lăudat, aș cumpăra First Defence.

Dacă ați folosit acest sirop vă rog să-mi spuneți daca a avut efect și ați observat o îmbunătățire a imunității la copilul vostru…

Ps. Observ că pe site-ul sanavita.ro are o reducere de 15%.

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

One thought on “Cu ce să creștem imunitatea copilului?

  1. Nimic nu le dau in afara de fructe si legume… in rest sunt expuse la orice la scoala si sincer nu prea aduna mare lucru, decat cate o raceala minora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *