facebook nu sterge conturile definitiv

Stupoare! Acum 2 luni de zile mi-am dezactivat contul de facebook,  după cum mai citisem, mă aşteptam ca după 2 săptămâni să mi se şteargă tot istoricul de pe  Fb.

Ieri, curioasă fiind, m-am logat cu contul de e-mail şi surpriză: Bine ai revenit pe facebook! a fost mesajul de întâmpinare. Şi totul este neatins, tot ce am mişcat pe FB, din 2010 încoace, de la poze, link-uri, like-uri etc.

După ce mi-am activat timeline-ul şi am văzut că pagina nu mai poate reveni la stilul anterior, pe deasupra, pozele pe care odată le-am şters, ele sunt tot afişate, m-am înfuriat şi într-un exces de zel mi-am dezactivat contul. Să torni totul din casă, fară ca cineva să-ţi solicite, e cam deplasant. Bunicii se temeau că sunt spionaţi/  ascultaţi etc. iar acuma, noi, de bună voie şi nesiliţi de nimeni ne afişăm în toată splendoarea! :)

PS: pentru cei care caută:

Cum se dezactivează contul de facebook

1. Sus în dreapta este o săgeată mică, acolo găseşti “Setarile contului”

2. În stanga, vei vedea un buton “Securitate” pe care dai click.

3.  Jos scrie: Dezactivaţi contul.

Inteligent ar fi ca înainte de a dezactiva contul să ştergeţi toate pozele pe care le aveţi, pentru că deşi contul apare inactiv, pozele rămân şi pot apărea pe google image.

 

Cineva a căutat: am sters facebook definitiv cum activez? – pur şi simplu te loghezi din nou pe facebook cu e-mail şi parola şi totul vei găsi exact aşa cum l-ai lăsat :)

Nu mai daţi Share la orice!

Este plin facebookul de aceste imagini care pur şi simplu şochează, mulţi sensibilizaţi, dau share, chiar crezând că acel simplu clic va ajuta sărmanul copil. Oameni buni, de ce credeţi că acel puiuţ micuţ va primi 32 de euro? De la cine? În care cont? Îl va plăti facebook-ul? Cum puteţi crede aşa ceva? Aceia care se folosesc de aceste imagini şi cer să fie trimise mai departe de fapt ce urmăresc? asta ??? Aceste mesaje share-uite, nu fac altceva decât să ne oripileze, să creeze haos în sufletele noastre, să ne răscolească şi să ne abată din drum. Nimeni nu va primi niciun cent pentru că tu ai dat share la acel link.

 

Cont facebook suspendat din cauza lui Google+

Facebook îţi închide contul daca detectează că ai conexiuni şi la google+? 

Se pare că ameninţarea Google+ îi face să acţioneze pripit.

Ps: aceasta este o glumă mai “nesărată” nu că facebook n-ar fi in stare de aşa ceva… Oricum, prietenii de pe facebook nu-i putem invita pe google+ pentru că cei de la FB au blocat aplicatia <friend exporter>.

Sunt curioasă dacă utilizatorii FB vor trece de partea Google+. Eu una am facut-o!

Google+ începe să-mi placă tot mai mult, mai ales pentru că navigarea nu este greoaie şi merge totul strună… pozele se încarcă repede şi nu aştept un veac pentru vizualizarea lor.