accidentul lui Şerban Huidu

Cabral a scris ceva minunat, fă-ţi un pic de timp şi citeşte mesajul său frumos aici:  Traieste azi. Bucura-te de azi. Zambeste.

Nu îmi vine să cred că ieri toată ziua despre altceva nu s-a vorbit la tv, astăzi relitatea tv, tot despre acest caz  vorbeşte.  Au răstălmăcit pe toate părţile cu tot felul de invitaţi care mai de care mai “luminaţi”. Am impresia că nimănui nu-i pasă că au murit 3 oameni ci mai degrabă importanţa sancţionării lui Huidu. Dojoblog a ales ca titlu Bucuria nebunilor şi vorbeşte despre maimuţele care se bucură de nenorocirea lui.

Un orădean a observat ultimul titlu de pe blogul lui Huidu “CRUSH”, care-i să fie înţelesul? “a se prăbuşi”, “a se ruina”, “distrugere”, “a se face praf”? O fi fost şi ăsta un semn…

Câţi ani de închisoare va face Huidu?

Oare aici i se încheie cariera?

Oare, cu ce a greşit omul acesta în viaţă, de i se întâmplă atâtea nenorociri, una după alta? şi multe întrebări ne trec prin minte…

Ieri scriam că:

Mie, sincer îmi pare rău pentru Huidu. Păcat că dintr-o greşeală mor oameni. Cu siguranţă pentru această greşeală va plăti. Greu îl mai încearcă viaţa!

Să nu uităm că sunt foarte mulţi care fac astfel de greşeli, la fiecare câteva minute se întâmplă câte un accident rutier. Ar trebui să învăţam din asta şi să acordăm mai multă atenţie regulilor de circulaţie şi mai ales să ne respectăm uni pe alţi în trafic.

Ce s-a întâmplat cu Şerban Huidu?

16 oct. 2011:  Realizatorul TV Şerban Huidu a provocat, duminică, în jurul orei 11.55, la ieşirea din localitatea braşoveană Timişul de Sus, un accident soldat cu moartea a două persoane şi rănirea gravă a alteia.

Şerban Huidu a pătruns cu maşina pe contrasens, pe un carosabil umed, în condiţiile în care ningea, şi a lovit un autoturism Dacia Logan în care se aflau trei persoane.

În urma impactului şi-au pierdut viaţa şoferul Daciei – Ştefan Lungu Balogh, de 65 de ani – şi Magda Drăghici, de 54 de ani, aflată în dreapta şoferului. Cele două persoane erau din municipiul Braşov.

17 oct. 2011: Luni dimineaţă, al treilea pasager al Loganului, rănit grav, a decedat... citeşte mai departe pe realitatea.net

declaraţia de la Şerban Huidu

Acesta ar fi declarat că maşina pe care o conducea ar fi derapat cu partea din spate în momentul în care a intrat în curbă, iar atunci când a încercat să o redreseze a pătruns pe contrasens şi astfel s-a produs impactul… citeşte mai departe pe  juranalul.ro

 

Later Edit:

Nu că ar conta… ce spune Oana Zăvoranu pe Facebook: “ESTE A DOUA OARA CAND SUNT INVADATA DE TEL DE LA ZIARISTI CU PRIVIRE LA CE “ISPRAVA” A MAI FACUT ACEST NEFERICIT CARE SALASLUIESTE INCA PRINTRE NOI SI PANA MAI IERI BATJOCOREA LUMEA.MI-AM ZIS PAREREA SI ATI FACUT BLOGURI PESTE BLOGURI CA SA IL APARATI.SA VEDEM DACA MA VETI CONTRAZICE SI ACUM CAND DOI OAMENI AU MURIT DOAR PT CA EL TRAIESTE.RAMAN LA POZITIA MEA:ESTE VREMEA SA DISPARA ACEST INDIVID CARE NU FOLOSESTE LA NIMIC BUN,DOAR MAI ATACA,INJURA,BALACARESTE,SI OMOARA LA PROPRIU OAMENI NEVINOVATI..MI-E SILA,DREPTATE DIVINA,ASA SE CHIAMA COSMARUL PE CARE TREBUIE SA IL INDURE ASTA,CONDOLEANTE SINCERE FAM INDOLIATE”. OANA ZAVORANU OFFICIAL

Trebuie să ai un suflet foarte rău ca să vorbeşti astfel.  Să doreşti răul cuiva… asta spune multe despre caracterul tău.

Later Edit 2:

Declaraţiile lui Şerban:

“Regret enorm! Dacă aş putea da timpul înapoi… Am contactat familiile lor. Le vom ajuta cât putem. Din păcate nu pot aduce înapoi ce au pierdut”

Directorul medical al Spitalului Judeţean Braşov a declarat că Şerban Huidu este foarte afectat de accident şi că a spus că se simte vinovat de tragedie.

„Şerban Huidu nu este într-o stare psihică foarte bună. Este foarte afectat şi noi am încercat să-l consiliem pe partea pishologică“, a spus dr. Adrian Albotă

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

2 thoughts on “accidentul lui Şerban Huidu

  1. Chestorul Lucian Dinita a declarat ca “se profileaza prima varianta” a producerii acestui accident – si anume ca masina lui Serban Huidu a derapat si a ajuns pe contrasens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *