Bebeluş român “se scaldă în bani” în Anglia

Un român, suspectat că ar fi furat peste un milion şi jumătate de euro cu ajutorul mai multor carduri clonate, şi-a fotografiat bebeluşul de nouă luni înconjurat de mii de bancnote de lire sterline, informează Daily Mail. Infractorul Adu Bunu a trimis pozele în România pentru a-şi impresiona prietenii şi pentru a le arăta că în Anglia te “poţi scălda în bani”. Fapta a fost descoperită în momentul în care poliţiştii, care se aflau de mai mult timp pe urmele lui, i-au percheziţionat locuinţa şi au găsit fotografiile.

Românul, care, potrivit sursei citate, ar fi venit în Anglia în 2005, a recunoscut că fura de pe carduri, însă, neagă că ar fi membru al unei reţele.

Adu Bunu a declarat în faţa judecătorilor că banii din fotografii ar fi fost strânşi la botezul bebeluşului.

Românul a intrat în atenţia poliţiei la 29 octombrie 2007, atunci când a fost oprit pentru depăşirea vitezei. El le-a prezentat poliţiştilor un permis de conducere pe un alt nume, care ulterior s-a dovedit a fi falsificat.

Poliţia a instalat sisteme de supraveghere la două bancomate, descoperind că Bunu se ocupa cu sustragerea datelor clienţilor. Poliţia a început să-l urmărească pe Bunu şi pe alţi complici în timp ce scoteau bani de la bancomate aflate pe o rază de 500 de kilometri. Românul a fost arestat în locuinţa sa din Wakefield la sfârşitul lunii ianuarie.

Sursa: eInformativ.ro

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

3 thoughts on “Bebeluş român “se scaldă în bani” în Anglia

 1. lol,
  doar e roman, trebuie sa se afirme!!!

  CAnd s-au deschis granitele au plecat tiganii si hotii, cineva trebuia sa vorbeasca si despre noim nu? si sa ne puna o eticheta.

  Va multumim ca ne-ati facut cunoscuti peste hotare cu apelativul: Romania tara hotilor!

  Impuscati-va!!!!!

 2. Pe un adevarat roman la dus mintea aia sclipitoare sa arunce banii pe copil si sa il pozeze , parerea mea e ca acesti oameni care fura ar trebui inchisi pana la 30 de ani de temnita , noi muncim sa ne fure altii !!!

 3. @Mitica

  Acuma, nici chiar asa, dar ar trebui pedepsiti destul de aspru, pentru ca sunt prea multi hoti, violatori, excroci, talhari etc… oameni care le place sa castige banii usor si ilegal.

  Iar copii nostri mai nou isi iau exemple, modele de viata dintre ei.. TRIST!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *