Cadilac WTF – masina viitorului

cadilaccadilaccadilacwtf

Cadilac WTF – o pot numi maşina viitorului. Loren Kulesus, un designer american vine cu o inovaţie extravagantă. Pe lângă designul excentric acesta  aduce maşinii o proprietate demnă de toată uimirea: fiecare componentă a fost creată pentru a dura 100 de ani fără niciun fel de întreţinere. wow! Această minunăţie se numeşte Cadillac WTF -acronimul vine de la World Thorium Fuel.

Această maşinărie nu funcţionează nici cu benzină nici cu motorină ci cu combustibil nuclear, aceasta este echipată cu baterii alimentate cu toriu (documentându-mă, am aflat că toriu este un metal radioactiv de culoare cenuşie-închisă, întrebuinţat la fabricarea sitelor pentru lămpile care luminează cu gaz aerian, pentru activarea filamentelor tuburilor electronice); Thoriu-ul mai este şi al 90-lea element din tabloul lui Mendeleev. . .

Roţiile sunt alcătuite din ansambluri de câte 6 roţi individuale fiecare cu un motor propriu de inducţie.

Ce părere aveţi despre noua inovaţie?

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

2 thoughts on “Cadilac WTF – masina viitorului

  1. 1. E inventie, nu inovatie.

    2. Nu ai loc nici sa iti pui o poseta; in afara de a te fuduli cu o masina futurista, nu ai ce sa faci cu ea.

    3. In momentul asta, cand cersesc bani de la guvern ca sa nu ramana 3 milioane de oameni pe drumuri, GM (proprietarul lui Cadillac) ar face mai bine sa faca motoare pe benzina care sa consume mai putin, nu sa arunce banii pe care nu ii are pe motoare atomice. Japonezii si chinezii au si banii si cunostintele necesare :D

    4. Acronimul e cam tras de par: cuvantul cu “w” a fost pus acolo ca sa mascheze adevaratul sens :D

  2. Sigur, WTF nu vine de la What the fuck ? Pentru ca o masina de genu vazuta pe strada va face multa lumea sa spuna “OMG – Oh my god…WTF – What the fuck is this ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *