Leapşă: Ce porţi acasă?

Cum îmi plac foarte mult cămăşuţele Sarrieri, preiau leapşa de la HotCity şi vă destăiuni ce port eu acasă.

Într-un articol din revista Woman’s Day, se spunea: „Hainele joacă un rol important. Ele pot contribui într-o mare măsură la a te face să te simţi bine“.

Fiecare femeie are un anumit stil vestimentar, eu prefer ca atunci când sunt acasa sa-mi petrec zilele friguroase din acest sezon, îmbracată cât mai lejer şi grosuţ, pentru că nu vreau să răcesc. Printre articolele vestimentare, pe care le folosesc atunci când ma aflu în casă, se enumeră cateva perechi de treninguri şi egări, pe care le asortez cu diferite bluziţe. Cum sunt un pic mai sensibilă şi friguroasă am grijă să-mi iau câte un maieu (pentru a-mi proteja spatele) plus un tricou şi o bluziţă deasupra. Şosetele nu lipsesc nici ele în această perioadă din picioruşele mele. În unele zile, atunci când nu trebuie să ies din casă, profit de câte o stare de repaus şi rămân îmbrăcată în pijamaua mea frumoasă care are şi capot. Iar, când vreau sa-mi surprind viitorul soţ, seara, aleg o ţinută mai excentrică. Dacă am omis ceva voi reveni cu o reeditare…

Cum este frumos ca atunci când primeşti o leapşă să o dai mai departe… şi cum am lipsit foarte mult timp din această lume, continui acest ritual şi dau această leapşă tuturor care nu sunt timizi şi pot destăinuii tainele din casele lor. Leapşa se numeşte: Ce porţi acasă? serviţi, vă rog!

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *