Mijloace de transport – joc de asociere cu litere

În această perioadă abordează la grădiniţă tema mijloace de transport. Pentru că la grădi, Bea mai mult se joacă, acasă în schimb se implică foarte mult în activităţiile pe care i le propun.

Pentru că nu am mai repetat literele de foarte mult timp i-am pregătit un joc de asociere. Pentru acest joc am folosit literele de la jocul de scrable şi o planşă pe care o găsiţi mai jos.

Planşa am urcat-o pe blog la dimensiunea originală în caz că doreşte cineva să o descarce şi printeze. Căsuţele cu litere au 2 cm, dacă nu aveţi piese de scrable le puteţi confecţiona foarte simplu din carton.

Did you like this? Share it:

Adauga comentariu...

comentarii cu facebook

2 thoughts on “Mijloace de transport – joc de asociere cu litere

  1. Vazusem candva un joc asemanator prin Selgros, mi-a placut ideea, nu l-am cumparat pentru ca am considerat ca se poate face foarte usor acasa. Se pot folosi si litere din spuma, se gasesc la librarie, in pungute cu 6-8 lei, sunt tare multe intr-o punguta.

    1. Da, se pot face si cu literele din spuma. Nu stiam ca sunt si litere la punga, eu am gasit doar numerele, le-am luat din carrefour, o sa ma uit si dupa litere, multumesc pentru pont ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *